Siapa Tahu Hukum?

Reactions: 
*Assalamualaikum*

Hah...lama menyepi. Mesti ingat Cik Neefa dah ngajok kan?
Huhu...BERUKband buat hal sebenarnya. *Kes tak bayar lagi:P
Dpt on ni pun sbb ada line wireless yg x diketahui siapa tuannya... dahlah x letak password.
Haa...apa hukumnya tu?
Siapa arif boleh tolong tak?
Cik Neefa trpaksa curi2 guna sbb duit BERUKband x kan dpt dibayar shingga hujung bulan ni.
Seksa tuh!
So, kpd belog2 yg setia mndpat kunjungan Cik Neefa selama ni, sorry kalau saya menyepi agak lama.
Insya-ALLAH kalau dah bayar duit B.Band tu, Cik Neefa kembali menggegar!

Special Sorry to...

Kak Wafa Irdina
*Saya mmg tak boleh nk balas kunjung sekarang. Nanti saya dtg lagi ye:)*
*Wassalam*

6 comments:

cik bulan said...

huhu..kite pon tgah buat mcmtu..huhu

::WafaIrdina:: said...

heee..
ley lak cm2 ek...
:D
akak pn xtw hukumny
better anye yg arif naa..
em..rezeki adeq la 2 kot..

*it's oke my dear...akak akan setia menunggu kemunculan adeq...ad hikmah lar 2 berukband wt hal...maybe nak suh adeq fokus ngadap buku je pahi..hee...stdy leklon yaa dear :D

misyamissyou said...

sian kite2 yg pakai berukband kan? hehe :P

izatty fatihah said...

wahh berukband gituu
k.zaty pn gne bb jgk sbb line tenet kne curi..haissh~~
seksa kan pakai bb
kena byk sabar :')

fathiahRAIHANA said...

tak pakai beruk lagi. tak reti nak bg nasihat, hehe.

AD-DIEN said...

hukum guna wifi tu??

harus lah...namanya pun wifi...dia tak letak password, lainlah jika enti hack password tanpa kerelaannya..

hehe..jemput ke blog ana nanti ye..ada kuliah hadith maudhu' baru mula :)

jemput join forum juga