Nak Jumpa Saya Tak?

Reactions: 





*Assalamualaikum*

Alhamdulillah...dengan jujurnya hari ini saya katakan adalah lebih baik drpd semalam^^
Moga-moga esoknya bertambah baik, insya-ALLAH.

Ya ALLAH, serius, rindunya pada kawan2 sekolah lama! hukhuk... dan, alhamdulillah tadi kami dipertemukan. Dalam suasana yang penuh surprise!!! oh, ya ALLAH! terkejut!
Ketika itu saya sedang leka mnyiapkan kerja sekolah sejarah, sambil2 jeling jam tunggu pukul dua petang...
Sebab saya dah plan dgn rakan2 nak jumpa di Jusco...yalah, dah balik penang nanti, tak tahulah bila jumpa...
Dan... ibu saya yg keluar pun baliklah rumah dgn muka yg senyum2.
Saya pelik.
Tiba-tiba...
"SHA!!!!"
Bergegar rumah saya. Kawan2 saya tiba-tiba muncul dan peluk saya.
Wordless.
Speechless...
Ya ALLAH...
Surprise!!!
Utk bberapa ketika saya masih membisu. Tidak sangka dgn kemunculan mereka scara mengejut, walhal pada pukul 2 ptg nnti kami dah plan nak tunggu kat jusco.
Ohhh...ibu, thanks! terima kasih pd ibu saya, SANIAH ABD RAHAM kerana sudi membuat surprise utk anakmu ini! sayang ibu!


Jom CUCI MATA:)


My muchuk2... Ama & Faz

Time ni kami di KFC..... Fira belanja...wohoho...thx Fira! Walaupun saya x dpt KFC, tapi dia belanja saya SECRET RECIPE;) sayang kamooo!!


Banyak cerita kami... berkenaan plan kami ke jusco, tetap diteruskan.
Silalah cuci mata:)

Cuba teka, mana saya?


Posing cun... dah dapat tak, mana satu saya?

AISHITERU dari "THE PURNAMA"



Guess what? itulah gamba lengkap kami segeng yang terakhir...lepastu meera, ema, ama, yanie dan fat dah nak balik... tinggallah saya, Faz, Peah dan Fira...hukhuk:(
Dan... ya, ada sesi nangis2...(tapi saya x nangis ye)

Lepas dah tata-titi-tutu...Faz ajak gi MR DIY. Guess apa yg saya dapat???

CIK TED yang akan kupeluk selalu<3 
 TQ My Muchuk2, Nurul Faziana!
Okey. Settle bahagian CIK TED. Insya-ALLAH akan kujaga sebaik mungkin patung beruang yg pakai baju tu.
And...dah penat round tingkat atas... perut lapar balik. Tambah2, Peah kata nak belanja.
Apa lagi? 
SERBU A&W!!!
FAZ & FIRA




Burgerku hasil belanja PEAH. Thx yaww!








TIGA JELITAWAN YG PEMURAH...membelanja saya:)

Apapun, thanks sesangat kawan...smoga ALLAH panjangkan jodoh kita. Doaku agar kita sama2 berjaya dlm SPM nanti:)

Dan... tak lupa juga buat NOOR AMEERA... atau pernah dikenali sebagai AMOEBA, selamat berhijrah ke tempat baru. Tak sangka kau pun ikut jejak aku... makin berkuranglah geng THE PURNAMA nampaknya...

Okey. Cukuplah touching. Kembali pada tajuk.
Ringkasnyalah... anda nak jumpa saya tak?
Eh, saya tak tipu. Insya-ALLAH, dgn adanya sikit usaha esok anda boleh jumpa saya:D
Di mana?
Di Pejabar Besar Karangkraf, Shah Alam.
Sila rujuk poster di bawah..




Insya-ALLAH, saya ada di sana esok. Kalau nak snapping ke, nak autograf ke(perasan popular) silalah datang ye...


Sekian. Wassalam...

4 comments:

::WafaIrdina:: said...

hehehe..bes kan dpat jumpe kwn2..
lg bess lw diorang blanje...hee
blanje akak cheezy wedges 1 ley....feveret akak 2..hee :D

actually nak jumpe adeq jugak...p jauh lar dear...
kena amik flight ni..heee

pe pun ejnoy naa kat festivel 2...jp2...nak signnnnn...hehehe

*syg kamoo dear ...syg kamoo kerana allah :D

Isma Haneefa said...

>Kak Wafa...yup.gmbira dpt jumpa kngkawan^^
saya boleh belanja tpi kena jumpa dululah ya tak>hehehe..

Takpe...saya pun singgah kejap je. tak luak pun masa kat tmpat tu...


SAYANG AKK gak! mahabbah fillah:D

Nazihah@Jiha said...

Assalamualaikum dik :]

seronoknya berukhuwah dgn sahabat yg diredhai Allah^^

jaoh sgt dr sabah,kalau tak akak yg muncul awal kat sana ;]..nak autograf kn hehe~

v(^^,)

Isma Haneefa said...

Waalaikumussalam, kak:)

alhamdulillah...sronok dpt jumpa depa:D

Takpe2...ada rezeki kita jumpa^^