Blog, Learn and Grow Together

Reactions: 


*Assalamualaikum*

Aikk... Cik Haneefa sertai segmen?
Tak pernah2 sebelum ni... mesti dah buang tebiat!
a'ah...mmg Cik Haneefa dh buang tebiat.
Dah brkurun org ajak join, baru kali ini hati trpanggil utk join segmen kelolaan blogger di Malaysia yang lebih cepat dari berita;)
Siapa insan btuah yg dah brjaya TAWAN HATI Cik Haneefa utk melakukan prkara prtama kali yg dilakukan dlm hidupnya ini?
Dia ialah...
Tahniah, kak!
Akak telah brjaya membuat saya membuang tebiat pada petang ini!
Anda sume camne? jomlah buang tebiat sama2! dapat hadiah tu!
Senang je nak join:
1.follow blog Cik Arra Ahmad(CAA)
2.letak banner segmen di atas dan linkkan ke blog CAA (mesti buat)
3.buat satu entri bertajuk 'BLOG,LEARN AND GROW TOGETHER'.(mesti buat)
4.beritahu jumlah follower anda sekarang dan anggaran jumlah follower pada akhir bulan Januari.
5.pastekan url entri anda di ruangan komen entri CAA.(mesti buat)

Berikut mrupakan insan brtuah yg ditag utk diajak buang tebiat sama2 oleh Cik Haneefa:


Dan sape2lah lagi yg nak join!
Okie...tiada paksaan.:)

*Entry trbaru Cik Haneefa brada di bawah:D

7 comments:

Azhariah Zuber said...

tk jemput

::WafaIrdina:: said...

hehehe..masyeh yaa dik..inshaAllah law akak free akak akan join..hee..

Ukhuwwah Fillah ^^

Isma Haneefa said...

> Kak Azhariah, bukan x nak jmput tpi internet wat hal..

>Kak Wafa..okie:D

fieyona raias said...

owh..skodeng sini tak sempat nak join sok ader final :)

so awak yg tulis seharum wangian syurga tuh? WAAAA~ just buy it..lepas habes exam baru nak start bace :)

teringin nak tulis buku jugak..myb awak boleh bagi tunjuk ajar..hihi..nice to know you.

infieyonashoe.blogspot.com

Isma Haneefa said...

Fieyona...heeee.tQ veryyyy much!:D nnti kalau dah baca jgn lupa bagi review tau;)... boleh. nak blajar apa? Cik Haneefa sedia mmberi tunjuk ajar!^^

Razifredz said...

good luck ye

L said...

hehe. dah buang tebiat eeh.. gudluck k.. support2

jom baca sebentar..

http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/melayu-tidak-pernah-bersyukur.html

http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/iman-kita.html