MANUSIA alias MANKIND

Reactions: 
*Assalamualaikum*
Ada macam2 jenis manusia dalam dunia ni.
Ada yang baik.
Ada yang jahat.
Ada yang lawa.
Ada yang buruk.
Ada yang pandai.
Ada yang bodoh.
(Jgn tanya kenapa saya merepek tiba-tiba.)
Entahlah...
lepas blogwalking,
tiba2 jeles pulak.
Aih, kenapo mu?
mana taknya.
ada orang tu sehari bergelen-gelen post dia.
Saya?
prnah smpai hampir setahun x update!
x tau nak cerita apa...
hmmm..
mati idea lagi.
Takpelah.
malas nak bebel.
Jom renungkan kata-kata ni.
"Sebab dunia ini ibarat neraca. Perlukan keseimbangan di antara dua hujungnya. Salah satu hujungnya tidak boleh terlebih berat, tidak boleh terlalu ringan."
-Kita Hanya Di Seberang Jalan, karya Bahruddin Bekri-
siapa Bahruddin Bekri?
wooo...saya die hard fan beliau tau!
saya mmbesar dgan karya2 beliau(walau baru start baca karya dia tahun ni:P)
Siyes, karya beliau mmg penghibur duka lara...
Dah, dah...tak mau merapu.
So, siapa yg snggup pecah kepala? moh fikir sama2 kata2 yg telah diitalickan di atas!

2 comments:

fathiahRAIHANA said...

alaa mengada-ngada ye awak ni dekk, hehe.
tak hapdet setahun pun konon takde idea eh. padahal novel dah keluar sebijik. hek3.

Isma Haneefa said...

hahaha.idea saya utk novel je kak...
nk post dlm blog ntah nape kaku n beku plak otak ni:P