:KeKeNyAnGaN:

Reactions: 
**Assalamualaikum**

ketika sedang menulis artikel ni, malam sudah buta benar. Nak tidur, tapi perut ni padat. Ngantuk tu memanglah. Nasib baik esok plan tak nak gi sekolah(ada hari sukan). Muka saya ni nak aktif sukan? Salah orang!
Malas nak panjang cerita. Tadi gi makan kat Sekinchan Ikan Bakar. Alaa... yang taukenya muda-muda lagi tu. Alhamdulillah, kenyang perut. Ikan yang pada mulanya sempurna sifat akhirnya tinggal kepala, ekor dan tulang saja dek kena ratah dengan kami berenam sekeluarga. Sorry tak ada gambar. Lupa pulak nak snap tadi. Huhu. Tengok ikan keli, siakap dan udang bakar bersusun di atas meja dah tak ingat apa lagi dah! Makan.Makan.Makan.
Total?
ehem...
sama macam tujuh orang makan kat Secret Recipe(anggaran).
RM131.30. Okeylah. Standardlah tu.
Haha. Itu aje nak cerita kut. Sekali lagi susun sepuluh jari sebab tak ada gambar:/
Sekian.
Wassalam.

No comments: