UNTITLED POST

Reactions: 

**Assalamualaikum**


Duduk melangu tak buat apa-apa, tiba-tiba teringat yang blog ini sudah agak lama ditinggalkan sepiL


Hmmm… bukan tak mau jenguk, tapi tak tahu nak tulis apa.


Sekarang pun tak tahu nak tulis apa:/ tapi tulis ajelah!


Ayat klise: Apa khabar?


Hmmm… ah, mengarut lagi! Eiii… apalah yang bermain dalam otak ni?


Mungkin otak ni dah terlalu pressure sebab fikirkan result exam yang tak berapa nak bangga tu.


Adoiii… sakit mata tengok marks mid year yang baru habis sebelum cuti penggal hari tu!


Nak buat macam mana? Memang diakui ana ni taklah berapa rajin sangat sebelum exam.


Lagi nak exam, entah syaitan pangkat apa yang hasut suruh jadi lebih MALAS!


Astaghfirullah… patutlah. Barulah ana nampak salah ana sendiri.


:Next week hari bicara akademik L


Ibu, ayah akan datang mendengar komentar dari cikgu2 tersayang.


Sekaligus ambil keputusan ana!


Walawehhhhhhh…..!!!


Itu ajelah. Heheh. Bubbye.

No comments: