Hmmm...tengs my friend...

Reactions: 

Assalamualaikum..

hmmm..nak ucap time kasih bebanyak kat sorang friend ni,my bestie,walaupun slama ni kat blakang sye x brape suke sgatlah kat die...
sbb saye rse..dia dah cuba rampas kawan karib saye dari sye...tapi sebenarnya die x gitu...

kat kelas..mase rehat tadi..sye x kuar klas..mlas..lagipun bkan ade org nak layan sye pun...entahlah..smnjak dua menjak ni...diri ini slalu disisihkan kengkawan...sakit ati!
sbnarnye sye ni bukanlah seorang yg peramah atau banyak cakap,tapi x brmakna sye sombong.....jauh lagi nak bergroup2 dgn bdak2 pompuan dlam klas tuh...kalo dorang brgossip dlam klas kat satu group,sye sorang je trtinggal kat blakang..sye ni tak pandai nak sesuaikan diri..kecuali kat internet..ngee...

entahlah..sye takut kalau tibe2 nak menyempil dlam kumpulan dorang tuh...takot dorang x ley trime sye..mcm i don't belong lah...

balik bleq,mase rehat tdi,si bestie sye tuh,tmankan sye kat klas..die x gi makan pun sbb nak tmankan sye..trharu jgak...yelah,slama ni slah sye,slalu dengki ngan die sbb die bdak baru,trus ramai kawan,banyak pengaruh..sye dah 4 tahun kat kajang @ sg. long ni,still mcm dulu..x popular..x ade pngaruh..x de semualah..

die citerr kat sye,mase die duduk kat asrama dulu,die citer,die pun sebijik cam sye,suke menyendiri..x suke brgaul ngan geng bdak pompuan...abih pastu..die pkir baleq,
"sampai bila aku nak jadi cam ni?Lantaklah dorang x dpat trime aku,bkannye dpat ape2 pun kalo dorang x suke aku."

sye pkir baleq,ade btolnye..slama ni sye trlalu myndiri,blum apa2 lagi,sye pkir org x dpat trime sye masok geng dorang..tpi,kalo dah msok..sye disisihkan plak,yg tu lgi saKIT ati.!!!sye jnis x banyak citer punye org,sbb tu kalo dlm stu2 group tuh,sye yg pling diam skali..sbb tuh lah agaknya smpai skrang sye still cam dulu,x de pngaruh,x dkenali sgat..cume kat online je bru ramai knal..hehe..
hmm..apepun thx kat die sbb tmankan sye dlm klas tadi.

lagi satu,die kate,die nak pindah dah..huaa...nak mintak maap kat ko..aku dengki kat ko slama ni..aku nyesal....

pengajaran..jangan dengki org sgat,nnti lme2 kite sedih kalo org tuh nk brpisah dgn kiter..
oklah skrang,..btol2 menyesal..hmmm....smoga anda sume x mcm sye...nmpak je pendiam,tpi pndengki...tpi,dengki sye stakat tahap dalam hati jelah,tak de smpai nak tunjuk2 kedengkian tuh..tak brani..hehe..klah..wassalam