Yang Aku Suka *_*

Reactions: 
Entri ni kukira agak special *bagi insan biasa-biasa mcm akulah* sebab maybe after this aku akan malas + tak ada masa + tak ada internet + sibuk + malas lagi untuk bersosial dengan korang semua . Fine weh ! Belog aku dah takde pembaca ! *sedih tau .

Kolagen
Ini kisahnya. Dulu aku ni tak hambik feduli fasal kechantekan kechomeylan semua ni. Tapi seiring dengan tumbesaran, aku berazam nak... nak jadi chanteklah ! Apa lagi kan ? So as nowadays people keep relating collagen dgn kecantikan , maka aku pun akhirnya terpengaruh dgn benda alah ni.

Copp . mula-mula aku consume produk Nurbeautyline . Tapi mana mampu maa . 3 kota 60 Hengget tu sangat besar nilainya utk CEO Syarikat Penganggur Lepasan SPM Sdn Bhd macam aku ni !

Akhirnya , aku telan benda ni jaa . Loya weh, loya ! ! ! Aku rasa macam orang peknen everytime this benda alah ni sampai ke tekak . Hazab weh , tapi it is all because of kechantekan ! Mulia sungguh pengorbanan aku  . *WEKK . Mak cik peknen ! 

*Curi Dari Google Adalah Kepakaranku*




*Agak-agaknya pengorbanan mulia aku tu boleh jadikan aku lawa mcm mak cik ni tak ? *

SAHABAT
Tahun lepas adalah tahun terakhir aku bergelar pelajar sekolah, maka of course sahabat-sahabat aku turut termasuk one of the things that aku nak 'kredit'kan sekali dlm entri ni . Gila , aku rindu ampa wehh !

5 ST 2012 SMK ALMA, BUKIT MERTAJAM, PENANG
*SILA ABAIKAN SAYA*

BFF forever . Kira sayang Kinah !

IMAM MUDAKU ROMANTIK !
Heh, kau baru lepas tahap baligh dah nak gatal-gatal ke ? Walaweh, relaks arh ! Yee, aku memang GATAL ! GATAL nak tengok novel aku ni terbit ! Mana taknya, publisher asyik kata dalam penilaian je. Hangin jugak aku dibuatnya ! *Sabau Sabau Sabau !
JENG JENG JENG

THIS IS THE MAIN POINT ACTUALLY . THE THING THAT MAKES ME FEEL LIKE JUMPING OVER THE CLOUD NINE ! HAHA . ABAIKANLAH SEGALA GRAMMATICAL OR SENTENCE ERROR AKU TU.

ALHAMDULILLAH YA ALLAH !

JANGAN LUPA ROGER-ROGER AKU KAT FACEBOOK OR TWITTER KEYH !









5 comments:

SyaSa lovey said...

kinah sayang kira jugak=)
btw..tahniah=)

Izzah Haneefa said...

hehe . tengkiuuu dear . love u too :)

HellHater said...

Alhamdulillah, may success ahead Izzah. Du'a sentiasa mengiringi langkahmu ke puncak jaya, dan ke puncak alam. He he. Teruskan jihad ini.

Iznie said...

congrats dear kira~ :) blaja leklok kat uitm nnti. ^_^ chaiyok2!

tak penah try collagen...makan cikedes rumpai laut pun dah loya...heeee

semoga cepat2 dpt publish imam mudaku romantik! heee. tak sabar nak baca ^_^

Tetamu Istimewa said...

Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula.